B:FIT TEAM uddannede instruktører


ZEENTA

Zeenta, stifter og ejer af b:fit by Zeenta i slutningen af 2015, har langt over 25 års erfarring indenfor træningsbranchen bag sig. Oprindeligt uddannet aerobicinstruktør i Atlanta, USA, tilbage i 1991, sidenhen har hun uddannet sig til bl.a. fitness- og personligtræner samt TRX- & Reformer-instruktør. Zeenta har undervist og underholdt et utal af timer rundt omkring i nogle af Danmarks største træningscentre, og hendes mange årige erfaring i instruktørrollen fornægter sig ikke. Det skinner tydeligt igennem på hendes hold, at her er der altså tale om en meget erfaren kvinde, med “lårt på styret”. Med sin humor, energi, entusiasme og endeløse passion for at træne netop DIG på sine timer, vil du aldrig kunne gå derfra uden oplevelsen af at dén her træning som b:fit by Zeenta tilbyder, DEN virker!!! Du mærker dét, ikke bare i din krop -men også i dit sind!


HENRIK

Henrik er certificeret TRX instruktør (igennem det originale Amerikanske TRX koncept: TRX Suspension Training Course), og har en baggrund indenfor Søværnet (Søofficer), hvor han sideløbende har gennemført en uddannelse som idrætsleder, med fokus på netop TRX-træning. Henrik er desuden en aktiv sejlsportsmand, kitesurfer og dykker, og derudover dyrker han mountainbike i skoven, løb og Reformertræning. Hvis du har behov for virkelig at blive motiveret, når du træner, og presset “På den gode måde” til at yde dit ypperste under timen, ja så skal du helt klart vælge Henrik. Via hans inspirerende og underholdende måde at formidle træningen på, med primær fokus på styrke, udholdenhed, eminent teknik og korrekt udførelse, ja så er du garanteret én på trænings-opleveren, og din nu nærkommende Top-Form venter lige rundt om hjørnet!


ANNE

Anne er en sej og gæv jyde, på blot 25 somre, altid med et smil på læben samt masser af energi, som smitter af på samtlige deltagere på hendes timer. Man skal bestemt ikke lade sig snyde af Annes “uskyldige ydre” for under overfladen, og i rollen som instruktør, er hun en rigtig hård negl, som garanterer fuld power, sved på panden og kamp til stregen på alle sine hold. Anne er, udover at være certificeret Reformer instruktør, også uddannet som Personlig Træner og tilbyder ved siden af Reformer timerne derfor også Personlig Træning i b:fit by Zeenta, både 1 til 1, og/eller i små grupper, samt lægger kostplaner og udfører fedtprocentmålinger. Med sin ydmyghed og lune jyske humor formår hun altid at skabe en god energi og stemning på holdende. Du finder også Anne på skemaet som underviser i infra-varmen, både som instruktør i b:fit-Heat samt på TRX-Heat holdtimer.


LINE

Line har en fortid som gymnast og har som følge her af arbejdet som gymnastik-instruktør i mange år.
Nu har hun så kastet al sin sin kærlighed og energi i Reformer træningen, og blev certificeret Reformer instruktør i foråret 2016.

Der er altid godt “Gang i i Line” hun er en rigtig Humørbombe som lever efter devisen “Smil Smitter” hvilket alle deltagere lægger mærke til fra det øjeblik de træder ind ad døren til Line´s hold.

Line underviser udover Reformer træningen også i b:fit-Heat.

Med en hård & kærlig hånd styrer hun sine kunder igennem timerne, sådan at alle bliver udfordret på både øvelser og god teknik, akkompagneret af motiverende “Pep-Talk” hvilket sammenlagt giver dig en fed oplevelse samt masser af sved på panden.


HEIDI

Heidi er en Vaskeægte Glad Århusianer med begge ben solidt plantet på jorden.

En sportsglad løbepige der stiftede bekendtskab med Reformer træningen første gang for ca. 2 år siden og har siden været total ”forelsket” i maskinen og dens uendelig mange trænings muligheder… Heidi fandt ud af at Reformer træningen er et perfekt supplement til bla. løbetræningen, da dén både forbedrer kropskernen, udholdenheden, krops holdningen, samt virker skadeforebyggende…

Heidi er forholdsvis ny i selve Reformer instruktør rollen ( uddannet i 2016 ) men befinder sig, debuten til trods, usandsynligt godt hjemme her i og nyder at sprede sin gode energi i lokalet og dele kærlige øretæver ud blandt Reformer kunderne. Hun bestræber sig altid på at få alle deltagere til at presse sig selv til det yderste, for som Heidi siger : Træningen skal dælme kunne mærkes, ikke bare i dag, men også i morgen, og i overmorgen…. -Og herefter er det så ellers så bare op på ”Slæden” igen!


SUSANNE

Susanne er en erfaren kvinde med adskillige år på bagen indenfor trænings branchen, dog hovedsageligt indenfor ballet & Reformer træning.

Susanne er 44 år og har undervist i Reformer Pilates de sidste 5 1/2 år efter endt uddannelse. Hun har danset ballet i over 20 år, og har udover Reformer træning, også undervist i både barre og ballet.

Dette kommer også gerne til udtryk i Susannes hold timer, hvor der gåes meget op i de små detaljer og i den tekniske udfoldelse.
Derud over er Susanne også meget begejstret for løb og yoga.
Der er smil og varme, samt højt humør på Susannes timer, og nu, efter ca. et år på barsel, er Susanne blevet klar-parat til at undervise igen -OG heldigvis, hos os i b:fit by Zeenta


EMMA

Emma er b:fit by Zeenta´s pt. yngste YOGI -En dejlig lille “Københavner-Stang” som altid har et smittende smil på læben. Emma faldt pladask for energien i Smilets By og især det Aarhusianske folk, da hun for fire år siden flyttede hertil for at studere. I Aarhus ernærer hun sig ved at dyrke sin store passion : Yoga & Stand Up Paddle.
Emma er Internationalt certificeret Yoga instruktør i Indien og forholder sig tro mod den autentiske indiske Yoga tradition.
Det er nemlig hendes ønske som Yogainstruktør, at give DIG et pusterum fra hverdagens stress og jag ved at bruge Yoga som en aktiv form for meditation.
Med en rolig og blid stemme, guider og motivere hun dig igennem Yoga-Heat timerne, ved at til at lytte til dit åndedræt og kroppens signaler og bruge disse som fokus igennem alle Yogaøvelserne.
De forskellige Yogaøvelser vil sammen med åndedrættet og den blødgørende Infra-varme ( 37 gr ) med garanti efterlade dig med en fantastisk følelse af energi og velvære.
På Emma’s Yoga-Heat hold formår hun at skabe en god balance mellem de mere styrkepræget øvelser i Flow Yoga og Yin Yogaens mere rolige tempo og dybe stræk…
Ligemeget om du har prøvet Yoga før eller ej, ja så kan alle være med på Emma’s Yoga-Heat timer, og du vil helt sikkert ikke fortryde det!


LINE B

Line B. er en dejlig frisk og energifyldt 41 år ”Ung” kvinde, med en del års erfaring som hold instruktør, indenfor både Reformer, TRX, bodytoning mv.

Line har, med en baggrund og uddannelse inden for anatomi og fysiologi, et stort fokus på teknik og skadeforebyggelse i fht. korrekt træning og udførelse.

På Line´s hold vil du blive udfordret til dit absolutte maximum, hun sørger nemlig for at DU giver den fuld gaz pedal på timerne og får trænet hele kroppen igennem, med xtra opmærksomhed på din kropskerne ( Core ) men der er også plads til et lille grin og lidt løssluppenhed undervejs, alt imens sveden drypper fra næsetippen.


PHINE

Phine er international certificeret Yoga instruktør, og oplært i Indien under Jamie Clarke.
For Phine er sundhed, og det at have overskud til at være den bedste udgave af sig selv, i højsædet, hvilket også netop er en af målsætningerne for hendes Yoga-Heat timer.
Phine er en rigtig livsglad sjæl som formår at videre bringe en følelse af personlig fornyelse og “empowerment” ind dig, og i sine Yoga timer.
På Phine´s timer kan du altid forvente at opnå en følelse af at være 100% tilstede i din krop!
Du vil blive guidet igennem en fin kombination af afspænding, balance, styrke -samt udstrækning, hvilket, udover at tone din krop, vil øge både din udholdenhed -og din fleksibilitet.
Udover at Pine tydeligvis er en “vaskeægte Yogi” det være sig i kroppen & hjertet, så er hun også uddannet antropolog. For Phine er det vigtigt at være medvirkende til at der skabes et godt sammenhold omkring Yogaen, hvilket også skinner igennem på hendes timer.


LONE

Lone er 38 år og har en bachelor i psykomotorik og afspændingspædagogik. Derudover er hun uddannet fysio-pilates instruktør. I b:fit by Zeenta finder du Lone S. på holdplanen som instruktør i Mindful-Heat.

På Lone´s timer vil du blive guidet frem til at finde ro og en øget kontakt til dig selv, igennem blide og rolige bevægelser, som afbalancere dit nervesystem og giver dig en følelse af velvære.

Mindful-Heat foregår i den fantastiske infravarme på 37 gr. hvilket optimere effekten af Lone´s afspændings øvelser.

På timerne får du mulighed for at nulstille dig selv, hvilket kan være med til at optimere at du også får meget mere ud af din trænings indsats generelt, på de mere fysiske krævende hold.

For Lone personligt er sundhed et samsurium af både at nære sjælen, med fx havbade, et godt grin, god søvn, ”leg” + at få en god krammer J samt en krop i bevægelse og at være i kontakt med sin indre styrke…

Lone er en utrolig dygtig, nærværende, reflekterende og empatisk kvinde, der med underspillet power, smil og dejlig humor, altid sørger for at DU går fra timerne, mere afbalanceret og Mindful.


HENRIETTE

Efter mange år med passion for både fodbold og fitness, er Henriette måske ikke lige frem det man vil betegne som ”En typisk Yogi”. Men det ændrede sig da hun for et par år siden stiftede bekendskab med Yogaéns fantastiske virkning på både krop & sind. Henriette mærkede på egen krop hvor godt Yogaen gør for én –og blev Hooked. I dag er hun internationalt certificeret i både Hatha og Vinyasa Flow Yoga, blev uddannet på Bali i 2017, og underviser nu hos i b:fit by Zeenta i Yoga-Heat i den skønne 37 gr. infravarme.

På Henriettes hold er der fokus på at mærke efter hvordan kroppen har det. Altså at få bedre kropskontakt og kropsforståelse. Hverdagens travlhed sætter sig som oftest som spændinger mange forskellige steder i kroppen, og på Henriettes Yoga-Heat timer gives der god plads til at kroppen, og ikke mindst hovedet, kan få en velfortjent pause. Det betyder dog ikke at du ikke også bliver fysisk udfordret på hendes timer! Forvent at blive udfordret på både styrke, balance og smidighed, så vel som det mentale niveau stimuleres.

Henriettes mål er at folk går fra hendes Yoga-Heat timer med følelsen af at havde gjort noget virkelig godt for sig selv, body & mind, hvilket viser og forplanter sig til generelt langt mere overskud i det dagligdagen.

-PT. er Henriette også i fuld sving med en Reformer uddannelse i b:fit by Zeenta, og forventes at være at finde på holdplanen som Reformer instr. fra medio april 2018.