Mindful-Heat

Har du brug for en Pause i hverdagen? Har du ofte hovedpine? Spænding i nakke/skuldre? Svært ved at slappe af? Så er dette hold for dig!

Timen starter med blid og stille opvarmning, efterfuldt af nemme hel kropsøvelser af afspændende og opspændende karakter, som kan tilpasses den enkelte på holdet.

Fokus er på at koble det kropslige med det psykiske, så der her igennem arbejdes med en øget kropsbevidsthed og forbedre forståelsen af kroppens signaler.

Ved at være bevidst om kroppens tilstand, kan man blive bedre i stand til at handle på de signaler den sender. Du vil blive guidet igennem timen og gøre brug af taktil stimulering for at skærpe sanserne og højne velværet…

Holdet er oplagt for dem som vil reducere eller forebygge stressbetingede spændinger og uro i krop og hoved eller de som er nysgerrige på, at udforske kroppen på en anden måde.

I en psykomotorisk afspændingstime, hvor kropsbevidsthed er centralt, vil evnen til selvregulering styrkes. En slags hjælp til selvhjælp hvor nervesystemet afbalanceres og der kan opnås en større ro og mulighed for at kende sig selv på en mere kærlig måde.

Mindful-Heat foregår i 37 gr. infravarme, hvilket optimere træningen, reparerer evt. skader samt forebygger nye. Infravarmen blødgør og “masserer” samt trænger dybt ind i dine muskler & væv. (+ Detox) Timen er for ALLE M/K. Medbring stort håndklæde, strømper og vand.

I undervisningen vil der indgå brug af diverse små bolde. (og måske tæpper til at understøtte kroppen med.)

*HEAT INFRAVARME er en lydløs varmekilde, hvor infrarøde stråler opvarmer gulv og vægge, og afgiver varmen til luften. I b:fit by Zeenta opvarmes lokalet med 5 loftophængte infravarme-paneler op til 37 grader, hvilket giver dig store træningsmæssige fordele.
De infrarøde stråler har akkurat samme evner som solens varmegivende stråler, de trænger hurtigere og længere ind i både dine muskler og led. Med Heat Infravarmepaneler bliver din krop hurtigere og dybere opvarmet, og du vil bla. opleve en langt større smidighed. Varmen understøtter dig i den hårde træning, da den blødgør dine muskler, og den forebygger skader OG forkorter et evt. skadesforløb. Skader kan nemt forværres ved, at de omkringliggende muskler spænder op. Men infravarmen blødgør, og lindrer – også smerten.
Desuden vil den dybe muskulære opvarmning have en positiv betydning for udskillelsen af affaldsstoffer (detox). Dit kredsløb udfordres og forbedres i infravarmen, som let absorberes i kroppen, hvorved blodcirkulationen,
stofskiftet og svedproduktion øges og hjælper med at afgifte kroppen. De dybe infrarøde stråler trænger dybt ned i vævet, hvorved huden bliver eksfolieret, hvilket forynger og forskønner din hud,
så den genvinder sin naturlige glød, spændstighed og blødhed.
Infravarmen har også en evne til at mindske både fysisk og mental stress og vil efter kort tid give dig langt bedre og mere energi. Du får et fuldt hjerte-workout og forbrænder op til 600 kalorier på 30 minutter
ved blot at ligge under panelerne.