Kære b:fit kunde

Jeg håber inderligt at DU har det ok-godt, Covid19-Krise til trods, selvom vi pt. ikke ser meget til hinanden.

Det er jeg, om nogen, helt ubeskrivelig ked af, men det er desværre ude af mine hænder, regeringens afgørrelse er at vi fortsat skal holde “Trænings-Kiosken” lukket.
( t.o.m. 10. maj 20 )

Som du sikkert ved, har jeg ingen pengestærk mand(dame) i “baglommen” som kan komme mig til undsætning, eller anden form for økonomisk pengetank at trække på. Med andre ord, – Der ér kun “lille mig” og så er der DIG, som har købt “aktier” i min Gesjæft -som kunde!

1000 TAK til dig der fortsat bliver hos mig på dit abonnement. Det er jeg naturligvis yderst taknemmelig for -og dét skal nok blive honoreret! TAK!

Desværre er der rigtig mange af mine kunder som har opsagt deres medlemskab. Det er for alvor blevet en realitet for mig, at såfremt b:fit by Zeenta skal gøre sig  forhåbninger om at overleve krisen, så må og skal der hentes nogle penge ind på karussellen, med det helt klare formål, at redde mig/os i land.
– Ellers ser jeg mig desværre nødsaget til at lukke ned og 4 års knoklen vil være forgæves…

Jeg har kreeret nogle Special-Bargains til dig, i håb, og med en appel om, at DU vil støtte b:fit by Zeenta med dit køb,
-og gøre DIT til at vi fremover fortsat kan træne sammen i både Reformeren, i Varmen og på Cyklen!

-Som i bedste Lars Larsen stil: Godaw – Jeg har et godt tilbud til dig!

KØB DIT TILBUD HER >>

 

I år skal det altså være, og nok også mere tiltrængt than ever before: 

b:fit-Festen

Jeg vil gerne ha´ fornøjelsen af at invitere hele b:fit-familien på mad & drikke & dans & fest & hygge.

CORONA-SEN-SOMMER-PARTY
*X*SAVE THE DATE
05.09.2020

– Og med dette “Shout Out”  til Verdens Sejeste b:fit-Peeps,
sender jeg samtidig de Varmeste hilsner, samt ønsket om en velsignet, sund & rask Påske til DIG & dine!
// Zeenta