B:FIT TEAM uddannede instruktører

ZEENTA

REFORMER, PRIVAT TRÆNER & B:FIT HEAT instruktør

Zeenta, stifter og ejer af b:fit by Zeenta i slutningen af 2015, har hen ved 30 års erfarring indenfor træningsbranchen bag sig.

Oprindeligt uddannet aerobicinstruktør i Atlanta, USA, tilbage i 1991, sidenhen har hun uddannet sig til bl.a. fitness- og personligtræner samt TRX- & Reformer-instruktør.

Zeenta har undervist og underholdt et utal af timer rundt omkring i nogle af Danmarks største træningscentre, og hendes mange årige erfaring i instruktørrollen fornægter sig ikke.

Det skinner tydeligt igennem på hendes hold, at her er der altså tale om en meget erfaren kvinde, med “lårt på styret”. Med sin humor, energi, entusiasme og endeløse passion for at træne netop DIG på sine timer, vil du aldrig kunne gå derfra uden oplevelsen af at dén her træning som b:fit by Zeenta tilbyder, DEN virker!!! Du mærker dét, ikke bare i din krop -men også i dit sind!

HENRIK

TRX-HEAT & Virtu Pro Cycling instruktør

Henrik er certificeret TRX instruktør (igennem det originale Amerikanske TRX koncept: TRX Suspension Training Course), og har en baggrund indenfor Søværnet (Søofficer), hvor han sideløbende har gennemført en uddannelse som idrætsleder, med fokus på netop TRX-træning.

Henrik er desuden en aktiv sejlsportsmand, kitesurfer og dykker, og derudover dyrker han mountainbike i skoven, løb og Reformertræning. Hvis du har behov for virkelig at blive motiveret, når du træner, og presset “på den gode måde” til at yde dit ypperste under timen, ja så skal du helt klart vælge Henrik.

Via hans inspirerende og underholdende måde at formidle træningen på, med primær fokus på styrke, udholdenhed, eminent teknik og korrekt udførelse, ja så er du garanteret én på trænings-opleveren, og din nu nærkommende Top-Form venter lige rundt om hjørnet!

HEIDI

REFORMER instruktør

Heidi er en Vaskeægte Glad Århusianer med begge ben solidt plantet på jorden.

En sportsglad løbepige der stiftede bekendtskab med Reformer træningen første gang for snart 4 år siden og har siden været total ”forelsket” i maskinen og dens uendelig mange trænings muligheder… Heidi fandt ud af at Reformer træningen er et perfekt supplement til bla. løbetræningen, da dén både forbedrer kropskernen, udholdenheden, krops holdningen, samt virker skadeforebyggende…

Heidi er forholdsvis ny i selve Reformer instruktør rollen ( uddannet i 2016 ) men befinder sig, debuten til trods, usandsynligt godt hjemme her i og nyder at sprede sin gode energi i lokalet og dele kærlige øretæver ud blandt Reformer kunderne.

Hun bestræber sig altid på at få alle deltagere til at presse sig selv til det yderste, for som Heidi siger : Træningen skal dælme kunne mærkes, ikke bare i dag, men også i morgen, og i overmorgen…. -Og herefter er det så ellers så bare op på ”Slæden” igen!

SUSANNE

REFORMER instruktør

Susanne er en erfaren kvinde med adskillige år på bagen indenfor trænings branchen, dog hovedsageligt indenfor ballet & Reformer træning.

Susanne har undervist i Reformer de sidste mange år efter endt uddannelse. Hun har danset ballet i over 20 år, og har udover Reformer træning, også undervist i både barre og ballet.

Dette kommer også gerne til udtryk i Susannes hold timer, hvor der gåes meget op i de små detaljer og i den tekniske udfoldelse.
Derudover er Susanne også meget begejstret for løb og yoga. Der er altid smil og varme samt højt humør på hendes timer.

SECHER

Virtu Pro Cycling & TRX- HEAT instruktør

LINE B

PILATES-REFORMER & TRX-HEAT instruktør

Line B. er en dejlig frisk og energifyldt ”Ung” kvinde, med en del års erfaring som hold instruktør, indenfor både Reformer, TRX, bodytoning mv.

Line har, med en baggrund og uddannelse inden for anatomi og fysiologi, et stort fokus på teknik og skadeforebyggelse i fht. korrekt træning og udførelse.

På Line´s hold vil du blive udfordret til dit absolutte maximum med korrekt teknik. Hun sørger nemlig for at DU giver dig max på timerne og får trænet hele kroppen igennem, med xtra opmærksomhed på din kropskerne ( Core ) men der er også plads til et lille grin og lidt løssluppenhed undervejs, alt imens sveden drypper fra næsetippen.

PHINE

YOGA-HEAT instruktør

Phine er international certificeret Yoga instruktør, og oplært i Indien under Jamie Clarke.
For Phine er sundhed, og det at have overskud til at være den bedste udgave af sig selv, i højsædet, hvilket også netop er en af målsætningen for hendes Yoga-Heat timer.

Phine er en livsglad sjæl som formår at videre bringe en følelse af personlig fornyelse og “empowerment” ind dig.

Du vil blive guidet igennem en fin kombination af afspænding, balance, styrke -samt udstrækning, hvilket, udover at tone din krop, vil øge både din udholdenhed -og din fleksibilitet.

Det er vigtigt for Phine at være medvirkende til at der på hendes timer skabes et godt sammenhold omkring Yogaen, og du kan altid forvente at opnå en følelse af at være 100% tilstede i din krop!

HENRIETTE

REFORMER & YOGA-HEAT instruktør

Efter mange år med passion for både fodbold og fitness, er Henriette måske ikke lige frem det man vil betegne som ”En typisk Yogi”. Men det ændrede sig da hun for få år siden stiftede bekendskab med Yogaéns fantastiske virkning på både krop & sind.

Henriette mærkede på egen krop hvor meget godt Yoga gør for én –og blev hooked. Siden da, internationalt certificeret på Bali i 2017, i både Hatha og Vinyasa Flow Yoga.

I dag underviser hun hos b:fit by Zeenta i Yoga, i den vidunderlige infrarød-opvarmede sal på 37 gr. – samt i  Reformer træning. (uddannet april 2018)

På Henriettes hold er der fokus på at mærke efter hvordan kroppen har det, at få en bedre kropskontakt og kropsforståelse. Forvent at blive udfordret på både styrke, balance og smidighed, så vel som det mentale niveau. Hendes mål er at folk går fra hendes timer med følelsen af at havde gjort noget virkelig godt for sig selv, body & mind, hvilket viser og forplanter sig til generelt langt mere overskud i det dagligdagen.

HELENE

REFORMER, B.FIT & TRX-HEAT instruktør

Helene faldt pladask for Reformertræningen for omkring 4 år siden. Førhen har hun stiftet bekendtskab med mange forskellige træningsformer, her i blandt boksning, håndbold, fodbold og fitness, men med Reformer så hun helt andre resultater end før set, og blev helt opslugt at træningsformen.

Efter ca. 2,5 år som kunde tog hun springet og blev uddannet instruktør. Med reformeren kom også interessen for TRX-Heat og b:fit-Heat, som Helene hyppigt deltager i. Da hun blev en del af b:fit familien, var hun også hurtig til at melde sig som instruktør på TRX-Heat og b:fit-Heat, da hun ser varmen som den helt perfekte træningsmakker! Hun er ikke at finde fast på disse hold, men man kan være heldig at finde hende som afløser.

Helene kan lide, at folk får sved på panden i hendes timer og at det meste af kroppen får en tur. Hun opfordrer til, at folk yder deres bedste – når de nu alligevel er kommet af sofaen, så skal det bestemt ikke være forgæves!

KENNETH

YOGA-HEAT instruktør

Kenneth er en livsglad gut på 28. Han har dyrket yoga siden han var 18 år, men hans karriere som yogalærer kickstartede, da han som 24-årig underviste en række anerkendte danske modeller i yoga. Samme uge fik han tilbudt et fast job som yogalærer, og har siden undervist professionelt.

Kenneth har en 200 timers Yoga Alliance certificeret uddannelse, og har arbejdet med både Ashtanga-, Flow-, Hatha-, Senior- og Gravid yoga. Derudover har han en Master i Mindfulness.

Alt dette kombineres på bedste vist i hans undervisning, som er tilrettelagt således, at alle kan være med – hvad end du er nybegynder eller erfaren.

MICHELLE

REFORMER instruktør

Michelle er en 33 år gammel springgymnast, og har undervist i spring og rytme i mange år.
Hun startede selv til Reformer for 3 år siden efter barn nr. 2, og blev fuldstændig vild med det og de resultater, det gav!

Michelle træner for at holde sin krop sund og stærk, men også fordi det giver et kæmpe overskud i hverdagen og gør glad! Hun elsker stemning i vores lille center, og det var derfor hun valgte at uddanne sig til underviser for 7 måneder siden.

Målet for hendes timer er at presse folk og sørge for, at de får det maksimale ud af deres træning! Samtidig skal vi have en fest og der skal gerne smil på hele vejen rundt! ‘Hårdt men godt’ er Michelle’s motto.

METTE

YOGA-HEAT instruktør

Mette er en international certificeret yogainstruktør fra Indonesien og dyrker yoga, som en af hendes store passioner. Hun ser særligt yin yoga som et stærkt værktøj til at bringe sig selv i balance i den ellers stressende yang hverdag, mange dyrker i nutidens samfund. Det er vigtigt for hende at bringe den positive indflydelse ved yin yoga videre, som hun selv har oplevet på egen krop.

Du vil i hendes timer kombinere dybe lange stræk med meditativ afslapning, hvilket bidrager til fysisk og mentalt overskud, som ligeledes kan anvendes uden for lokalet.

SØREN

TRX-HEAT instruktør

Søren er en glad og energifyldt mand med erfaring som holdinstruktør indenfor TRX og andre former for holdtræning så som crosstraining og funktionel træning. Med hans baggrund og uddannelse som personlig træner, har han et stort fokus på korrekt teknik under træningen, så du kommer til at udføre øvelserne korrekt. Søren vil altid forsøge at udfordre dig til dit MAX og sørge for, at du får trænet hele kroppen igennem. Der er bestemt også plads til smil og grin undervejs på Sørens holdtimer. Et af Sørens mottoer er, at det skal være SJOVT at træne, så vi har lyst til at gøre det igen og igen 🙂

PERNILLE

YOGA-HEAT instruktør

Pernille er en passioneret yoga og meditations facilitator, som har undervist siden 2015. Hun ønsker at dele glæden ved yoga, som kan være en måde at arbejde dybere med sig selv igennem bevægelse og stilhed. Hun har en 500 timers Yoga Alliance certificeret uddannelse fra Indien og efteruddannelser i bl.a. yoga coaching, yin-restorativ yoga og bhakti yoga. Derudover har hun også en uddannelse i Antropologi.

Hun har en holistisk tilgang til undervisningen og der vil altid være elementer af meditation, åndedrætsøvelser, bevægelse og afslapning på hendes timer, som samtidig bevarer jordforbindelsen og er meget ligetil. Alle kan være med og der bliver altid taget hensyn til niveauet af de fremmødte.

CLAUDINE

YOGA-HEAT instruktør

Claudine kommer fra England, og har boet i Danmark i 12 år. Hun begyndte med at dyrke yoga omkring 6 år siden efter en ryg skade. Det var en hård process fra rygskade, men i processen opdagede hun hvor fantastisk  yoga er til krop, sind & sjæl.

Claudine brænder for yoga, og derfor besluttede hun at tage en yoga uddanelse i 2019. Hun vil gerne give videre samt vise folk hvad de kan opnå med tiden, på en blid bæredygtig måde. Hendes yndlings yoga er Hatha Yoga, da Hatha kan være dejlig afslappende eller virkelig hårdt! Yoga er for alle!!!!! Kom og tilmeld dig et hold og vi tager yoga rejsen sammen. Namaste Claudine

HANNE

REFORMER instruktør

Hanne har undervist i de fleste fitness- og træningshold i sammenlagt mere end 10 år, så hun er en garvet rytter. Hun har blandt andet undervist i vægtløft, pilates, spinning og yoga. Nu ligger Hanne sin energi i Reformeren, hvor hun nyder at holde gang i hele holdet. I Hannes timer bliver der lagt vægt på glæden ved træning og på at øge smidigheden og muskelstyrken hos hver enkelt.

Hanne bestræber sig på at holde en god stemning på holdet og på at hver enkelt deltager går fra Reformertimen velvidende om, at man har fået det mest optimale ud af dagens træning.

LINE

REFORMER instruktør

Line har en fortid som gymnast og har som følge her af arbejdet som gymnastik-instruktør i mange år.
Nu har hun så kastet al sin sin kærlighed og energi i Reformer træningen, og blev certificeret Reformer instruktør i foråret 2016.

Der er altid godt “Gang i i Line” hun er en rigtig Humørbombe som lever efter devisen “Smil Smitter” hvilket alle deltagere lægger mærke til fra det øjeblik de træder ind ad døren til Line´s hold.

Line underviser udover Reformer træningen også i b:fit-Heat.

Med en hård & kærlig hånd styrer hun sine kunder igennem timerne, sådan at alle bliver udfordret på både øvelser og god teknik, akkompagneret af motiverende “Pep-Talk” hvilket sammenlagt giver dig en fed oplevelse samt masser af sved på panden.

SANNE – BARSEL

YOGA-HEAT instruktør

Sanne er eksamineret yogalærer i Hatha- og flowyoga og har derudover en Ashtanga yoga uddannelse.

Sanne underviser primært i yoga flow, men har undervisningserfaring med familie yoga, hatha yoga og restorative yoga.

Sanne arbejder med sine egne playlister, så der kommer en lethed over timerne gennem musikken. Der vil blive taget hensyn til niveau, og på hver time tilstræbes det at udfordre og guide, både nye og øvede yogis.

ANNE – BARSEL

REFORMER & TRX-HEAT instruktør

Anne er en sej og gæv jyde, altid med et smil på læben samt masser af energi, som smitter af på samtlige deltagere på hendes timer. 

Man skal bestemt ikke lade sig snyde af Annes “uskyldige ydre” for under overfladen, og i rollen som instruktør, er hun en rigtig hård negl, som garanterer fuld power, sved på panden og kamp til stregen på alle sine hold. 

Anne er, udover at være certificeret Reformer & TRX instruktør, også uddannet som Personlig Træner.

Du finder Anne på b:fit-holdplanen som underviser i Reformer, samt i den skønne infra-varmesal, 
som instruktør i TRX-Heat.