Kære b:fit family

Jeg håber at I alle har det godt derude, og passer rigtig godt på jer selv & hinanden.
JEG SAVNER JER ALLE RIGTIG MEGET!

Allerførst. Som I ved er vores elskede Trænings-bix desværre fortsat nedlukket pgr. Covid19 virus. Det er jeg, om nogen, bare så uendelig frustreret og ulykkelig over!!

Seneste udmelding fra vores statsminister hedder at fitness centrene må åbne op igen fra august, hvilket jeg, meget mod min vilje, jo bliver nød til at respektere. Det er dermed total ude af mine hænder det der sker!

Mit store håb var at b:fit kom med i fase 2. Genåbningen d.11 maj. Men da det stod klart at det gjorde vi desværre ikke, valgte jeg naturligvis at stoppe alle de løbende medlemskaber, så disse ikke længere bliver automatisk fornyet.

Jeg har, som mange andre små selvstændige, modtaget hjælpepakke her under nedlukningen, og b:fit-instruktørene har fået lønkompensation. Men når vi åbner op igen til august, så er der ikke mere hjælp at hente!

Dernæst. Situationen er den, at jeg på nuværende tidspunkt desværre ikke kan love jer en 100% forlængelse, eller kompensation af medlemsskabet. MEN, jeg arbejder på sagen. Det er jeg virkelig ked af, men må se i øjnene at hvis centeret skal have bare en lille chance for at kunne genopstå, så har jeg meget brug for al jeres opbakning, støtte og forståelse – Og penge i kassen!

Det er blevet klart for mig at situationen er alvorlig, og at det i bund og grund handler om centerets overlevelse på den anden side af Coronakrisen. Jeg er dog samtidig overbevist om at det nok skal lykkedes, hvis vi står sammen og løfter i flok “SAMMEN ER VI STÆRKE…”

I skal samtidig ikke være i tvivl om at jeg vil gøre mit ypperligste for at give jer retur, alt hvad jeg formår, som TAK for jeres støtte & opbakning! Jeg vender også snart tilbage til jer med nogle rigtig gode tilbud og lidt b:fit-gaver, samt naturligvis som altid, i massevis af fed træning i Aarhus Sejeste træningscenter!

Husk også b:fit-Festen

CORONA-SEN-SOMMER-PARTY

*X*SAVE THE DATE
05.09.2020

NYT BOOKINGSYSTEM

I skrivende stund er vi ved at lægge sidste hånd på b:fit by Zeenta´s nye booking system, hvilket er årsagen til at I pt. ikke kan logge jer ind. Jeg skriver til jer flux at det er up & go, i min næste nyhedsmail.

Det var alt fra mig for nu. Måske ikke lige med de bedste nyheder, om en snarlig genåbning, men for at fortælle jer at I bestemt ikke er glemt! Jeg savner jer helt enormt og jeg vil kæmpe med næb & kløer for at centeret består, så vi alle, lige om snart, kan komme tilbage i top-form!

Med ønsket om en Go´ Pinse & Smuk W-kend
// Zeenta
❤️ 🌞