VirtuPRO-Cycling  Kredsløb, styrke, udholdenhed

VirtuPRO genskaber den åbne landevej i et indendørs trænings forum. ALLE kan være med uanset niveau eller tidligere Cycling/Spinning erfaring. 

Vi er bare så Ûber stolte af at vi nu også kan tilbyde Jer det absolut nyeste, sejeste og mest avancerede indenfor Indoor-Cycling.

GEAR SHIFTING
STEERING CONTROL
FREEWHEEL
AUTOMATIC MAGNETIC RESISTANCE

Er blot nogle af de vildt blærede egenskaber som VirtuPRO cyklerne byder på.
Den Intelligente Cykel, i sammenspil med et højteknologisk computer system, skabes der en ægte og realistisk oplevelse af at cykle rigtigt på landevejene.

Kom ned til os og oplev stemningen i byens SEJESTE træningscenter, og få en GRATIS prøvetime i vores sprit-nye Indoor-Cycling forum. Vi har naturligvis dygtige og certificerede Cycling instruktører som motiverer og guider dig gennem hele timen.

VirtuPRO er designet til både alm. motionister, enthusiaster og professionelle som prioriterer det absolut ypperligste indenfor Indoor-Cycling.

– Også til dem som lægger endeløse timer i deres træning på landevejene og som drives af ønsket om at overgå sig selv, rykke egne grænser og nå nye større mål.

VirtuPRO tilbyder den ultimative træningsoplevelse når det kommer til Indoor-Cycling. Her er tale om et unikt & innovativt produkt, en pioneer indenfor teknologi.

HUSK gratis prøvetime.

Læs mere på VIRTU PRO’s hjemmeside >>
VirtuPRO-cycling - b:fit by Zeenta